Pravi zaposleni na prava delovna mesta, ali so to le sanje?

23. 11. 2020

Ne glede na trenutno situacijo, mnoga podjetja še vedno iščejo nove sodelavce. In se trudijo izbrati res prave za njihovo delovno okolje.

V zaposlitveni proces po navadi vložimo ogromno časa in denarja, seveda z namenom, da zaposlimo pravega kandidata na pravo delovno mesto. Še večji izziv je pred nami, ko gre za ključna delovna mesta, kjer iščemo kandidata, ki bo skladen za naš tim, naše cilje in predvsem za cilje celotne organizacije. To pa nam pogosto ne uspe.

Kako izpeljati zaposlitveni proces (v trenutnih razmerah pogosto tudi online), ki nam ne bo vzel preveč dragocenega časa (in ostalih virov) in bo na koncu pripeljal do pravega kandidata za pravo delovno mesto, vam skupaj s strokovnjakinjo na področju organizacijske psihologije praktično prikažemo na online izobraževalnem programu za pridobitev certifikata:

Program je sestavljen iz 3 modulov:

  • dve intenzivni praktični online delavnici, ki potekata v živo (preko aplikacije ZOOM):
    • 1. 12. 2020 in 15. 12. 2020 in
  • e-gradivo Zaposlovanje in uvajanje ter gradiva s posameznih delavnic (v spletni učilnici).

Predavateljica, mag. Franka Bertoncelj vam bo nanizala ogromno koristnih informacij, kako izpeljati zaposlitveni postopek, dodala pa bo tudi domačo nalogo, da boste lahko vse preizkusili že tudi v praksi.

Ob koncu programa boste pridobili potrdilo o strokovni usposobljenosti: CERTIFIKAT Specialist za selekcijo in izbor kadrov v slovenskem in angleškem jeziku.

Več o programu.

Nazaj