Pridobite digitalna znanja za delovna mesta prihodnosti

31. 3. 2021

Vse hitrejša digitalizacija narekuje dodatna znanja in spretnosti za učinkovito uporabo prednosti sodobnih tehnologij. Izboljšajte svoja znanja s področja podatkovne in poslovne analize, razvoja aplikacij in programskega razvoja. Na spletnih izobraževanjih z brezplačno udeležbo v okviru nove pobude Digitalna znanja za delovna mesta prihodnosti.

Pobuda vam približa ključna znanja za uspešno delo in življenje v digitalni dobi. Namenjena je študentom, iskalcem zaposlitve ter zaposlenim v javnem in zasebnem sektorju.

Na voljo so vam štirje učni programi na platformi Microsoft Learn: 

  • za poslovno in podatkovno analitiko,
  • za razvoj aplikacij in programski razvoj z malo kode ali brez nje.

Programi v angleškem jeziku temeljijo na samostojnem učenju, hitrost in čas učenja pa lahko prilagodite svojim željam in zmožnostim. Ponudbo dopolnjujejo praktična spletna predavanja uveljavljenih slovenskih in tujih strokovnjakov.

Ob uspešnem zaključku prejmete potrdilo o opravljenem izobraževanju. 

► Poglejte predstavitev programov na platformi: Digitalna znanja za delovna mesta prihodnosti.

Za sodelovanje v pobudi se prijavite na gumbu Prijava. Za dostop do vseh učnih virov, spremljanje učnega napredka in pridobitev potrdila o opravljenem izobraževanju se registrirate na platformi Microsoft Learn.

Pobudo je zasnoval Microsoft Slovenija v sodelovanju s podjetjem Fast Lane Slovenia, Digitalnim inovacijskim stičiščem Slovenije, Univerzo v Ljubljani, Univerzo v Mariboru, Univerzo na Primorskem, Ministrstvom za javno upravo, Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport ter Zavodom RS za zaposlovanje.

Več: Digitalna znanja

Nazaj