Ne spreglejte - seminar Novosti plač in drugih stroškov dela v javnem sektorju v letu 2022 s strokovnjakinjo Štefko Korade Purg

11. 1. 2022

Izkoristite edinstveno priložnost in pridobite preverjene informacije od strokovnjakinje na področju plačnega sistema in delovnih razmerij v javnem sektorju!

Začetek leta 2022 namreč prinaša novosti, ki jih je treba upoštevati pri odločanju o pravicah javnih uslužbencev, pri čemer je treba novostim, ki se nanašajo na višja izplačila, posvetiti posebno pozornost. Omeniti velja zlasti nove zneske povračil stroškov in drugih prejemkov, in sicer predvsem dnevnice za službena potovanja v Sloveniji, jubilejne nagrade in solidarnostne pomoči, kjer so se zneski spremenili prvič po juniju 2012, spremenil pa se je tudi način objave podatkov.

Upoštevati je treba tudi vse ostale spremembe, ki vplivajo na položaj javnih uslužbencev, in izhajajo iz spremenjenih predpisov in kolektivnih pogodb, od spremembe glede možnosti izrabe letnega dopusta do nekaterih dodatkov in spremenjene višine minimalne plače.

Vse spremembe bo treba upoštevati pri obračunu plač za mesec januar!

Več informacij in prijave TUKAJ.

Nazaj