Vabilo podjetjem za posredovanje interesa za skupinsko udeležbo na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2019

02. 07. 2018

Rok prijave: 21. september 2018


Javna agencija SPIRIT Slovenija je objavila vabilo podjetjem za posredovanje interesa za skupinsko udeležbo na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2019. Zbrani predlogi bodo podlaga za pripravo programa agencije za skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na mednarodnih sejmih v tujini v naslednjem letu. Rok za oddajo predlogov je 21. september 2018.


Pri iskanju informacij o sejmih si lahko pomagate z bazami sejmov (Auma in ExpoDataBase).
 
Elektronski obrazec za posredovanje interesa za skupinsko udeležbo na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2019 je dostopen na spletnem portalu za izvoznike Izvoznookno (www.Izvoznookno.si/interes_mednarodni_sejmi).
 
Zadnji rok za posredovanje elektronskega obrazca za posredovanje interesa za skupinsko udeležbo na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2019 na SPIRIT Slovenija je petek, 21. september 2018.

Izražen interes bo podlaga za pripravo programa agencije za skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2019. Po sprejetem programu bodo vabila in prijavna gradiva za udeležbo na posameznem sejmu objavljena na portalu www.spiritslovenia.si oz. www.izvoznookno.si.


Več informacij: SPIRIT

Nazaj